We zijn op zoek naar technische professionals

Werken bij ANDRITZ


ANDRITZ  biedt een werkomgeving waar mensen hun doel kunnen bereiken, zowel professioneel als persoonlijk. ANDRITZ is zich er van bewust dat er meer geboden moet worden om de beste mensen aan te trekken en te behouden. Meer manieren om kansen te benutten, meer ruimte voor succes en groei, meer mogelijkheden om een carrière op te bouwen en flexibiliteit in werk- en vrije uren.

Teamwerk doe je met z'n allen

Het werken in een team is erg belangrijk bij ANDRITZ. Niet in de laatste plaats omdat het een grote wereldwijd actieve organisatie is. Er wordt samengewerkt met collega's uit verschillende landen en vakgebieden. Iedereen is individueel verantwoordelijk voor zijn bijdrage aan de teamprestaties. Door nauw met elkaar samen te werken, wordt een sterk saamhorigheidsgevoel gecreëerd.

Snelheid en impact

ANDRITZ werkt snel: om te kunnen anticiperen op de behoeften van de consument, om ideeën te vertalen naar machines, deze te maken en in de markt te zetten. Wij maken machines die dagelijks ingezet worden en waar mensen op kunnen bouwen. En daarom kun jij - als ANDRITZ medewerker - impact hebben, zowel mondiaal als lokaal.

Variatie

ANDRITZ' succes staat of valt met innovatie. Er wordt dan ook alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat ondernemende mensen de vrijheid krijgen hun werk te doen. Zij krijgen alle steun en stimulans die nodig is. Tegelijkertijd krijgen ze van ons de ruimte beslissingen te nemen, nieuwe ideeën door te voeren en eigen initiatief te gebruiken.

Jij beslist

ANDRITZ is van mening dat mensen zelf aan het roer staan van hun carrière en dat het 'werkende leven' een continu leerproces moet zijn. De kans grijpen om verschil te maken is zeker net zo belangrijk als hogerop komen. Mensen met die houding en aanpak zullen bij ANDRITZ uitdaging, inspiratie en een goede beloning vinden.